Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 70 944 1387Felmérés, elemzés, értékelés

Rendezés: Rendezés:

Innováció-menedzsment benchmark

Mivel több az innovációs benchmark az innovációs felkészültségének felméréshez képest? Lehetőség van egy külső összehasonlítás - értékelés (benchmark) elvégzésére is.

Ebben az esetben a leghatékonyabb innovációt folytató vállalatok innovációs gyakorlatával kerül összeghasonlításra a felmért cég.

A vállalat Innovációs felkészültségének felmérése, értékelése

A cég innovációs érettségét és az aktuálisan alkalmazott innovációs gyakorlatot mérjük fel.

A felmérés megmutatja, hogy a cég innovációs rendszere mennyire hatékony és mennyire képes kiszolgálni, előremozdítani a vállalat fejlesztési céljait.

Leendő vevők igényeinek felmérése

„A vevő nem egy 8-as fúrót akar venni, hanem egy 8 mm-es lukat akar fúrni!”

Ahhoz, hogy a vevők valós és rejtett igényeit, felmérhessük, igen kifinomult kommunikációra és a vevők gondolkodásának, motivációinak, minél mélyebb ismerete szükséges.

Szervezet felmérése

Az innováció sikerességét teljes mértékben a cég szervezete és a munkatársak hozzáállása határozza meg. A jól kialakított szervezet képes folyamatosan nagy sikerű innovációs megoldásokat létrehozni. Ezért rendkívül fontos tudni, hogy hol vannak a szűk keresztmetszetek a szervezet működésében.

Nemzetközi innovációs menedzsment tanácsadás pályázatokhoz

Az elmúlt években számos hazai pályázatban megtalálható volt a nemzetközi innovációs menedzsment képzés, tanácsadás, felmérés mint kritérium vagy plusz pontokat ért. Tudomásunk szerint jelenleg csak az IMP3rove™ rendszer a hivatalosan elfogadott CEN/TC 389 „Innováció Menedzsment” szabvány rendszernek megfelelő módszer.

Ügyfél elégedettség felmérés

A vevők megtartása és új vevők szerzése szempontjából rendkívül fontos ismerni, hogy a jelenlegi vevők miért maradnak a vevőink.

Nagyon fontos továbbá ismerni, hogy azok a vevők, akik elpártoltak, miért tették ezt.

A vevők ritkán nyílnak meg annyira, hogy őszintén beszélnének igényeikről és főként elégedetlenségük okairól, ha az „eladó” cég munkatársai kérdezik Őket.

Független, harmadik félnek, azonban szívesen elmondják mivel elégedettek és mivel nem, valamint szívesen beszélnek a konkurencia ajánlatairól is!

IMP3rove™ Nemzetközi innovációs menedzsment tanácsadás és felmérés

Az IMP3rove™ nemzetközi innovációs menedzsment képzés, tanácsadás, felmérés valójában egy benchmark. Az IMP3rove™ benchmark módszert a világ egyik legelismertebb tanácsadó cége, az A.T. Kearny és a német technológiai fejlesztések fellegvára, a Fraunhofer intézet dolgozta ki az Europai Unio támogatásával.