Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 70 944 1387

CEN/TC 389 pályázatokhoz

CEN/TC 389 Innovációs felmérések pályázatokhoz. Az utóbbi években számos innovációs jellegű pályázatban vagy extra pontokat lehetett szerezni, vagy eleve a pályázat beadásának feltétele volt, hogy a pályázó rendelkezzen innováció-menedzsment feléréssel, vagy igénybe vegyen innováció-menedzsment tanácsadást.

A pályázatokat irányító / ellenőrző hatóság csak minősített innováció-menedzsment felmérést és tanácsadást fogadott el. Az általunk is alkalmazott CEN/TC 389 innováció-menedzsment szabványrendszerrel teljesen kompatibilis felmérés volt az egyetlen ilyen minősített felmérő, értékelő rendszer.

Az utóbbi évben az alábbi cégeknek végeztük el az innováció-menedzsment rendszerük átvilágítását és adtunk tanácsot az innováció-menedzsment rendszerük fejlesztésére.

Ügyfeleink nem csak egy ellenőrző listát kaptak, ami megmutatja, hogy mi nincs, és mi van meg az innováció-menedzsment rendszer elemiből, hanem egy európai szintű benchmarkot is

CEN/TS 16555 és CEN/TC 389 innováció-menedzsment rendszer felmérése, szabványrendszer bevezetésének vizsgálata, benchmark, fejlődési lehetőségek azonosítása:

 

2014

2014-ben több, mint 20 hazai KKV innováció menedzsment felmérését és benchmarkját készítettük el a CEN/TC 389 szabványnak  megfelelően.

 


 

Kapcsolódó anyagok:

 

 

Hírlevél feliratkozás