Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 70 944 1387

dr. Csáki Róbert

dr. Csáki Róbert Innováció szakértő dr. Csáki Róbert Innováció-menedzsment szakértő

IMP3rove™ nemzetközi innováció-menedzsment szakértő. Magyarországon az elsők közt szerezte meg az IMP3rove™ nemzetközi innováció-menedzsment szakértői bejegyzést. 2014-ig több mint 70 magyar KKV-nál végezte el a nemzetközi innováció-menedzsment felmérést és tanácsadást.


16 év tapasztalat kutatás-fejlesztési projektek tervezése, kivitelezése és lebonyolítása területén.
10 év tapasztalat termékfejlesztési projektek menedzselésében.
10 év tapasztalat képzések lebonyolításában, coachingban.
5 év tapasztalat K+F tanácsadásban, szervezetfejlesztés és innovációs munkafolyamatok fejlesztésében.
2 év szoftverfejlesztési projektvezetési tapasztalat.
1 év termék gyártás során szerzett vezetői tapasztalat.

Tagja a Magyar Szabványügyi Testület kettes munkacsoportjának, amelyben a CEN / TC 389 (MSZ CEN/TS 16555) innováció-menedzsment szabvány magyarországi előkészítésében és bevezetésében vesz részt.

Mentorként részt vesz a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által szervezett mentorálási programban, ahol az ötletgazdáknak nyújt ingyenes segítséget ötleteik piacra vitelében.

Számos magyar és EU-s pályázat megírását és menedzselését végezte el. Saját cégük részére is írt és nyert két K+F pályázatot. A pályázataikat több konzorciumi partner részvételével vezette le sikeresen.

Még kutatóként vezette a konzorcium magyar csoportjának munkáját egy EU-s FP5-ös, öt nemzet részvételével létrejött K+F pályázatban.
Később egy nagy magyar K+F pályázat ( 1,5 Mrd Ft-os összköltség, 9 konzorciumi partner) teljes projektmenedzsment feladatainak ellátása mellet egy kisebb kutatócsoportot is vezetett a projekten belül.

Munkája mindig szorosan kapcsolódott a magas minőséget biztosító minőségbiztosítási rendszerek ismeretéhez, használatához (GMP, GLP, ISO 9001, HACCP).