Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. + 36 70 944 1387Szolgáltatások

Rendezés: Rendezés:

Szervezetfejlesztés

Minden szervezet úgy működik, hogy azt tudja létrehozni, amire képes. Gyenge teljesítményt a rosszul felépített szervezet szolgáltat. Kimagasló teljesítményt az a szervezet nyújt, ahol a stratégia, üzleti modell, struktúra, munkafolyamatok, technológiák, és a motivációs rendszer úgy működik együtt, mint a szimfonikus zenekar zenészei.

Teljes innovációs rendszerek tervezése, bevezetése

Az új, innovatív eredmények (termékek, szolgáltatások, stb.) folyamatosan létrehozhatók minden vállalatnál, ha az innováció a cég mindennapi teendőinek részévé válik. Az innovációs tevékenységhez szükséges teendők jól eloszthatók és jól ütemezhetően beilleszthetők a munkatársak napi /heti feladatai közé.

Innovációs folyamatok fejlesztése

Az innováció egyszerű és mégis nehéz! Az innováció legyen olcsó és gyors, a sikertelenség derüljön ki gyorsan! Az Ön cégére szabottan alakítjuk ki az innovációs feladatok gyors, sikeres elvégzéséhez szükséges szervezeti felépítést, teendőket, és módszereket.

Innovációs stratégia fejlesztése

Azok a vállalatok, amelyek rendelkeznek jól kidolgozott vállalati stratégiával, és annak része az innovációs stratégia, pontosan tudják, merre tartanak, így koncentrálni tudják erőforrásaikat, hogy időben kidolgozzák a piacnak szükséges termékeket, szolgáltatásokat, üzleti folyamatokat, üzleti modelleket.